Your cart

Close

Your cart is currently empty.

Login

Close

Ons verhaal over Happy Pyjama's

Lekker slapen begint met een goed gevoel

Hoi! Ik ben Irene, moeder van twee jonge kinderen en de Happy Pyjama’s zijn mijn idee.

Ik ben een echte koukleum, dus ik draag graag ‘s nachts een pyjama. Maar de meeste pyjama’s die ik de afgelopen jaren heb gehad waren niet comfortabel genoeg, gingen binnen de kortste keren stuk of zagen er gewoon niet uit. Ja, het oog wil toch ook wat?

 Ik wil een pyjama die:

  • Een goede pasvorm heeft, zodat je je er ook buiten bed mee kunt vertonen.
  • Comfortabel zit en niet te warm of te koud is.
  • Van een goede kwaliteit stof met een leuke print.
  • Die mij en mijn omgeving vrolijk maakt.
  • Die eerlijk is geproduceerd, met aandacht voor duurzaamheid.

Het was een hele zoektocht naar de beste combinatie van pasvorm, dessin, kwaliteit, duurzaamheid én vrolijkheid, maar met Happy Pyjama's is het gelukt: de vrolijkste pyjama’s voor jou en je kind.

Fijne pasvorm

Een van de belangrijkste voorwaarden voor prettige nachtkleding is de pasvorm. Veel pyjama’s zijn te flodderig of juist te strak. Het komt heel precies. Hij moet je goed staan en lekker zitten als je onder de dekens ligt.

De dames-pyjama’s van Happy Pyjama's zijn van 95% katoen en van 5% elastaan. Dat garandeert je de beste fit. Comfort in bed én ‘s ochtend of ‘s avonds als je ook graag je Happy Pyjama draagt!

Betere kwaliteit

Een pyjama moet ook na talloze nachten en vele malen in de bonte was z’n pasvorm behouden. De stof moet fijn en kwalitatief aanvoelen en de prints moeten mooi blijven. Kortom, ook na jaren dragen wil ik nog kunnen genieten van mijn pyjama. Jij toch ook? De dames-pyjama’s van Happy Pyjama's zijn gemaakt van duurzaam katoen dat zorgt voor een ontspannen nachtrust en voor een prettige ventilatie.

Meer vrolijkheid

Een pyjama in één of twee kleuren vind ik eerlijk gezegd maar saai. Het mag van mij vrolijker en kleurrijker. Meer vrolijkheid heb ik gestopt in de collectie Happy Pyjama’s op deze website. Happy Sea, Happy Winter, Happy Baking en Happy Fruit, voor elke vrouw (en kind!) is er wel een leuk patroon bij.

Minder stress

De happy prints zorgen sowieso al voor meer positiviteit, maar de prettige pasvorm en het materiaal van 95% katoen zorgen voor de rest. Niet te koel, niet te warm. Met de dames-pyjama’s van Happy Pyjama's heb je een betere nachtrust, wat zorgt voor meer ontspanning in je drukke leven. Bovendien krijg je bij elke aankoop een gratis digitale cursus Ontstressen ter waarde van wel € 130! Boordevol tips en trucs om beter te ontspannen en te slapen. Da’s toch mooi meegenomen?

Een beetje beter

Als je anno nu een nieuw product op de markt brengt, dan ben je het aan jezelf, je kinderen en de wereld verplicht om dat zo duurzaam mogelijk te doen. Duurzaamheid is daarom een randvoorwaarde bij het ontwikkelen van de Happy Pyjama’s.

De collectie is gemaakt van duurzaam katoen met het OEKO-TEX-keurmerk. Daarmee beperken we schadelijke stoffen en de ecologische impact op de natuur. Natuurlijk werkt Happy Pyjama's er elke dag aan om de pyjama’s nog duurzamer te maken.

Op kleine schaal leveren we een bijdrage met een zakje bloemenzaad voor de kleurrijkste bloemen bij jou in de tuin of op je balkon in het voorjaar. Bijen en andere insecten zijn er dol op. En voor jezelf en je kinderen betekent dat extra vrolijkheid.

Ook voor je kind

Over kinderen gesproken… Mijn kinderen zijn ook helemaal weg van de Happy Pyjama’s. Het is zo leuk dat je mini-me een pyjama in hetzelfde patroon als dat van jouw damespyjama kan krijgen. Samen op de bank met een dekentje over je heen in je eigen pyjama. Ze zijn er voor kinderen tot 12 jaar in een unisex-uitvoering, dus ook geschikt voor jou en je zoon.

Is de Happy Pyjama ook jouw nieuwe favoriete pyjama?

Sinds mijn ontdekking zijn de Happy Pyjama’s mijn favoriete pyjama’s. Ik draag ze elke nacht (en soms zelfs een groot deel van de dag!). De kans is groot dat ze ook jouw favoriete nachtkleding worden. Want elke Happy Pyjama zal je mooi staan en als gegoten zitten. Je zult het zelf ervaren: ‘s ochtends wil je jouw Happy Pyjama eigenlijk niet meer uit!

Wil je ook vrolijker opstaan én naar bed gaan? Kies dan nu jouw Happy Pyjama!

Bekijk nu onze collectie damespyjama’s, shortama's met shirt, shortama's met topnachthemden en kinderpyjama’s.